Dubleeritud klientide liitmine
Funktsioon Dubleeritud klientide liitmine vĂ”imaldab sama inimese mitmed kliendikirjed ĂŒheks profiiliks ĂŒhendada. Taimli tuvastab vĂ”imalikud duplikaadid lehel Customers ja kuvab need liitmisrĂŒhmana, mille saate ĂŒhe klĂ”psuga lahendada.
Millal duplikaadid ilmuvad
Dubleeritud liitmisrĂŒhmad ilmuvad kliendiloendisse automaatselt siis, kui Taimli tuvastab kirjed, millel on samad kontaktandmed vĂ”i vĂ€ga sarnane nimi. Duplikaate ei pea te kĂ€sitsi otsima.
Kuidas dubleeritud kliente liita
Avage Admin > Customers.
Otsige loendist liitmisrĂŒhma rida. Seal kuvatakse dubleeritud kirjed ja liitmisnupp.
KlÔpsake liitmisnuppu. Taimli valib automaatselt parima allesjÀÀva kirje ja liidab duplikaadid sellesse.
Loend vÀrskendatakse ja dubleeritud kirjed kaovad.
Mida sÀilitatakse
Taimli sÀilitab allesjÀÀva kliendikirje ja tÀiendab seda duplikaatides puuduva teabega. SÀilitatakse vÔi liidetakse jÀrgmised andmed:
Kontaktandmed â e-posti aadress, telefoninumber, sĂŒnnipĂ€ev ja lokaadid kopeeritakse duplikaadist ainult siis, kui allesjÀÀval kirjel neid veel ei ole.
Broneeringud â kĂ”ik mineviku- ja tulevikubroneeringud liiguvad allesjÀÀvale kirjele.
MĂ€rkmed ja fotod â kĂ”ik kliendimĂ€rkmed ja mĂ€rkmete manused liiguvad allesjÀÀvale kirjele.
Ootenimekirja kirjed â kĂ”ik ootenimekirja kirjed liiguvad allesjÀÀvale kirjele.
Kinkekaardid â kinkekaardi seosed liiguvad allesjÀÀvale kirjele.
TurundusnĂ”usolek â sĂ€ilitatakse viimase e-posti vĂ”i SMS-i turundusnĂ”usoleku olek koos auditi ajatempli ja allikaga.
Blokeeritud olek â kui duplikaat oli veebibroneerimisest blokeeritud, pĂ€rib allesjÀÀv kirje blokeeritud oleku.
UsaldusvÀÀrne broneerimisteave â kui duplikaadil olid kontrollitud veebibroneerimise kontaktandmed, kopeeritakse need allesjÀÀvale kirjele.
Ăheuuesti broneerimise teavitused â sĂ€ilitatakse viimane uuesti broneerimise teavituse mĂ€rgistus.
Olulised piirangud
Liitmist ei saa tagasi pöörata. Duplikaatsed kliendikirjed kustutatakse pÀrast liitmist.
Liitmine nÔuab Ôigust customer merge. Kui teil pole vastavat luba, nÀete teadet You are not authorized to merge these customers.
Kui mÔni kirjetest on pÀrast lehe laadimist kustutatud, nÀete teadet One of these customers no longer exists.
Klienti ei saa iseendaga liita. Kui proovite, nÀete teadet Cannot merge a customer into itself.
Liitmine toimub ĂŒhe tehinguna. Kui liitmise mis tahes osa nurjub, tĂŒhistatakse kogu toiming ja ĂŒhtegi kirjet ei muudeta.