Teenuste lisamine ja muutmine
Lisa uusi teenuseid vÔi uuenda olemasolevaid, et need vastaksid sinu salongi pakutavale.
Uue teenuse lisamine
Mine kĂŒlgriba kaudu jaotisse Teenused
KlÔpsa paremas alanurgas nuppu +
Vali Uus teenus
Sisesta teenuse ĂŒksikasjad (nimi, kategooria, kestus, hind)
Salvesta teenus
Teenuse ĂŒksikasjade muutmine
KlĂ”psa teenusel, et selle ĂŒksikasju muuta. Saad mÀÀrata jĂ€rgmise:
Nimi: mida kliendid broneerimislehel nÀevad
Kestus: kui kaua teenus aega vÔtab
Hind: klientidele kuvatav tavahind
Soodushind: valikuline. Kuvab algse hinna lÀbikriipsutatult ja soodushinna esiletÔstetult
Kirjeldus: lisateave, mida kliendid teenuse valimisel nÀevad
Lisaaeg pÀrast teenust: koristamiseks pÀrast teenust reserveeritavate minutite arv (klientidele ei kuvata, kuid blokeerib sinu kalendris selle aja)
Kuva hind kujul âalatesâ: muutuva hinnaga teenuste puhul kuvatakse lihtsalt ââŹXXâ asemel âalates âŹXXâ
Kuva veebibroneerimises: mÀÀrab, kas kliendid nĂ€evad seda teenust sinu avalikul broneerimislehel. LĂŒlita vĂ€lja, et peita teenus veebibroneeringust, kuid jĂ€tta see sisekasutuseks kĂ€ttesaadavaks. Lisateave teenuste peitmise kohta.
Peida kestus klientide eest: kliendid ei nĂ€e veebis broneerides ega oma broneeringut hallates, kui kaua teenus aega vĂ”tab. See valik on vaikimisi vĂ€lja lĂŒlitatud ega muuda kohtumise kestust ega sinu halduskalendrit.
Piira kindlatele nÀdalapÀevadele: piirab broneerimise kindlate nÀdalapÀevadega. Kasuta seda teenuste puhul, mis on saadaval ainult teatud pÀevadel. Lisateave nÀdalapÀevade saadavuse kohta.
NÔua tÀielikku veebipÔhist ettemaksu: kliendid, kes broneerivad selle teenuse veebis, maksavad broneerimisel kogu broneeringu hinna, olenemata sinu salongi vÔi töötaja ettemaksureeglitest. See valik kuvatakse ainult siis, kui veebimaksed on seadistatud. Lisateave ettemaksu kohta.
Kasuta koristamiseks lisablokeeritud aega, selle asemel et teenuse kestust pikemaks mÀrkida. Nii jÀÀvad hinnad tÀpseks ja sinu ajakava on kaitstud.
Peida teenuse kestus klientide eest
LĂŒlita teenuse Veebibroneerimine seadetes sisse valik Peida kestus klientide eest, et kliendid ei nĂ€eks enam, kui kaua teenus aega vĂ”tab, samal ajal kui sinu meeskond kasutab ajakava koostamisel tegelikku kestust.
Mine kĂŒlgriba kaudu jaotisse Teenused.
Ava teenus muutmiseks.
LĂŒlita jaotises Veebibroneerimine sisse valik Peida kestus klientide eest.
Salvesta teenus.
Kui see seade on sisse lĂŒlitatud, eemaldatakse kestuse tĂ€hised avalikust teenuste loendist ja teenusevariantide ĂŒksikasjadest, Ălevaatuse ja kinnitamise sammust, broneeringu ĂŒksikasjade lehelt, kestust nĂ€itavatest kinnitus- ja meeldetuletusmeilidest ning Google Calendari linkidest ja allalaaditud iCalendari sĂŒndmustest.
Algus- ja lÔpuajad, teenuste nimed, kirjeldused, hinnad ning töötaja nimi jÀÀvad nÀhtavaks. See seade ei muuda kohtumise kestust, sinu halduskalendrit ega töötajate ajakava koostamist: sinu meeskond nÀeb ja kasutab endiselt tegelikku kestust.
Kui kohtumine sisaldab mÔnd peidetud kestusega teenust, peidetakse klientide eest ka kogu kohtumise kestus, isegi kui teiste broneeringus olevate teenuste kestust ei peideta.
Teenuste kustutamine
Teenuse kustutamiseks klĂ”psa lehel Teenused teenuse nime kĂ”rval kolme punktiga menĂŒĂŒl ja vali Kustuta teenus.
Teenuse kustutamine ei mÔjuta selle teenuse olemasolevaid broneeringuid, kuid kliendid ei saa seda enam broneerida.